HTML

Címnélkülmég

abszurd – akció – dráma - táncfantázia feldolgozás lesz, esetleg bábjáték

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Az út Ománba 1

2009.06.26. 15:23 cimnelkulmeg

Pár napnyi alkotói válság után írónk (ez vagyok én) újabb fejezetet készül belevésni a web hálójába. (Egy tanárom ilyenkor mindíg azzal jött, hogy milyen hülyeség tartós dauert kérni, mert mindkettő ugyanazt jelenti csak más nyelven.. Mindegy a "web hálója" akkor is jól hangzik, különben is már leírtam, ott marad.)

Szóval a következő rövidke fejezet Zati útjáról szól. Valahol a taxibaülésnél maradt abba ezen szála a cselekménynek... asszem... A taxis gázt adott, három méternyi gumicsíkot hagyott Gafa lakása előtt az aszfalton, majd hátraszólt:

-"Hova megy a kisasszony?"

-"Ománba."

-"Pillanat, beütöm a GPS-be, mert nem emlékszem fejből az útra."

A GPS kerreg irgalmatlanul (már amennyire egy GPS irgalmatlanul kerreghet) és azt mondja:

-"Omán kurva messze van, menjen inkább repülővel.."

-"Hmm, nem beszél hölyeséget ez a GPS, vigyen inkább a reptérre.."

Irány Ferihegy, este 10kor nincs nagy forgalom, 35 perc alatt ki is érnek. A hangosbemondó éppen közli, hogy bár a Budapest - Omán járatot törölték korábban a jégeső miatt, most mégis elindítják, mivel találtak egy jégálló gépet. Szuper, gondolja Zati és be is áll a sorba megvenni a jegyet. Mázlija van, Ő az első. Úgy tűnik senkinek nincs túl nagy ingerenciája Ománhoz mostanában. Na, mindegy, legalább lesz hely a gépen. Megvan a jegy, megvan a check-in, 3-man vannak összesen a gépen a pilóta, a másodpilóta és Zati. Fura, hogy így is indítanak járatot... nagyon fura.. Nincs stewardess sem, ki fogja elmutogatni, hogy hogyan kell mentőmellényt felvenni??

-és itt jön el a pillanat, amikor íronknak haza kell mennie, úgyhogy foly. köv. Lelkes kommentelők segítheteka folytatásban, mer nagyon nem tudom, mi lesz ebből ;) -

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cimnelkulmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr841210213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása